TANITIM
ULUSLARARASI İLİŞKİLER TOPLULUĞU
FAKÜLTEMİZ
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
ULUSLARARASI İLİŞKİLER KONFERANSI (UCIR)
BÖLÜM DERGİSİ
ÖNCEKİ ETKİNLİKLER

-Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından gerçekleştirilen, III. Uludağ Uluslararası İlişkiler Konferansı: "Enerji Güvenliği ve Kafkaslarda Bölgesel Sorunlar": 9 - 10 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

KONFERANS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

-Yeni Güvenlik Algısı ve Transatlantik İlişkilerin Orta Doğu Yansımaları, Anatolia, 19 Nisan 2012, Uludağ Üniversitesi

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.

-Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü Üniversite Paneller Serisi, Bölgesel gelişmeler ışığında Türk Dış Politikası ve Kamu Diplomasisi, 13 Nisan 2012, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlük A Salonu.

KONFERANS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

-Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından gerçekleştirilen, II. Uludağ Uluslararası İlişkiler Konferansı: "Balkanlarda Güvenlik Sorunları, İşbirliği İmkanları ve Türkiye'nin Balkan Vizyonu" 20-21 Mart 2012'de 13'ü yurtdışından (Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Kosova, Karadağ ve Batı Trakya) 7'si yurt içinden gelen akademisyen ve sivil toplum önderinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

KONFERANS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

KONFERANS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

-BİRİNCİ ULUDAĞ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KONFERANSI “Güney Kafkasya’da Güvenliğin Yeniden Değerlendirilmesi ve Türkiye-Azerbaycan İlişkileri” 16-17 Mayıs 2011, Uludağ Üniversitesi Rektörlük A Salonu Bursa

KONFERANS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

©2010 DEPARTMENT OF INTERNATIONAL RELATIONS All rights reserved.